warning message, broken link on your main page

For this forum and the Archon website: Bug reports, suggestions, etc.

Moderators: paulnsorensen, kylefox2, prom, rishel

warning message, broken link on your main page

Postby chuckroast00 » Mon Apr 27, 2009 3:51 pm

I just sent Chris a message about a warning message I got while trying to import an EAD from our library.

The warning is "Warning: main() [function.main]: Node no longer exists in /var/www/archon/2.22/Archon/packages/collections/db/import-ead.inc.php on line 128".

Is this a problem?

Also, the link to the Usergroup/Listserv is broken. Something about Mailman being funky.

Thanks for your help! Archon looks great. I'm presenting it to our Special Collections dept. soon.

- scott
chuckroast00
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 27, 2009 3:44 pm

Re: warning message, broken link on your main page

Postby kylefox2 » Thu May 28, 2009 4:41 pm

Is this warning appearing in your webbrowser while you are importing the ead file or is it going into an error log?

The warning itself comes as no surprise and indicates no bug in Archon, but if the warning is being sent to the browser then there is a bug in how Archon attempts to suppress certain warnings.

Do you have php configured somehow so that certain situations are more likely to be reported as warnings instead of notices?
kylefox2
Site Admin
 
Posts: 177
Joined: Wed Sep 12, 2007 4:53 pm


Return to Bug Reports and User Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest