Reinstall Archon

For issues with installing and configuring the Archon software to begin running on your webserver.

Moderators: paulnsorensen, kylefox2, prom, rishel

Reinstall Archon

Postby cris.calleo » Tue Mar 20, 2012 7:59 am

Hello there,
I'm trying to reinstall Archon
I have called installer in this way: http://127.0.0.1/archon/index.php?p=install
I start installation process but Archon freeze on Step 5 of 12 Creating Database Structure...

Any help to reinstall?

TKS

Cris
cris.calleo
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2012 10:22 am

Re: Reinstall Archon

Postby paulnsorensen » Wed Mar 21, 2012 4:04 pm

Does it return any sort of error when it freezes?
paulnsorensen
Site Admin
 
Posts: 631
Joined: Mon Mar 31, 2008 8:55 am


Return to Installation/Configuration Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron