HTML p tags displayed

For issues with installing and configuring the Archon software to begin running on your webserver.

Moderators: paulnsorensen, kylefox2, prom, rishel

HTML p tags displayed

Postby JesseT » Wed Jan 23, 2013 10:46 am

I just upgraded to 3.21 and began inputting/editing and when saved, the html p tags ( <p> ) appear in both the admin section and the public view. How do I remove them?
JesseT
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 23, 2013 10:42 am

Re: HTML p tags displayed

Postby JesseT » Wed Jan 23, 2013 2:14 pm

I ended up having to reboot my computer and it appears all is good now.
JesseT
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 23, 2013 10:42 am

Re: HTML p tags displayed

Postby JesseT » Tue Apr 23, 2013 8:47 am

The html p tags ( <p> ) started appearing again after saving the information. I had to reboot my computer last time and it seemed to have fixed the problem, but now it's back. Has this happened to anyone and is there an easy fix other than rebooting every time?
JesseT
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 23, 2013 10:42 am

Re: HTML p tags displayed

Postby FrellNancy » Sat May 11, 2013 6:57 am

Rebooting is not the most probable solution..I was also facing the same issues..I have reinstalled it..Then finally <p> tag get removed from the display.

http://www.bigdatacompanies.com
FrellNancy
 
Posts: 1
Joined: Sat May 11, 2013 6:49 am

Re: HTML p tags displayed

Postby JesseT » Thu Jul 25, 2013 10:31 am

I ended up downloading Firefox and have been using that as my browser instead of Internet Explorer. Haven't had any problem using Firefox.
JesseT
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 23, 2013 10:42 am


Return to Installation/Configuration Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron